Vinreoler til din vinkælder

null

Vi gør din vinkælder unik med vores vinreoler i dansk design

Fremstillet efter bedste, danske håndværkertraditioner leverer Eksklusive-Vinreoler.dk specialfremstillede vinreoler, der kan tilpasses ethvert behov i den private vinkælder, i vinforretningen eller på restauranten/hotellet.

Siden 2005 har Eksklusive-Vinreoler.dk leveret vinreoler af egetræ af højeste kvalitet og dansk design fremstillet på en dansk møbelfabrik. Vores koncept er at levere kvalitetsvinreoler, der kan tilpasses ethvert rum og enhver kælder, så hvert sted bliver unikt og får et personligt præg i opbevaringen af vine af alle typer.

Vi tager hånd om opbevaring af dine vine ved hjælp af vores eksklusive vinreoler.

Vinreoler i massivt egetræ

Helt ned i detaljerne

Vi udvikler løbende vores koncept helt ned i detaljerne og kan for eksempel tilbyde vinreoler med udtrækshylder til Bordeaux-kasser, med hylder til magnumflasker, dobbelt-magnumflasker, Jèroboam eller Champagneflasker og naturligvis vinreoler til enkeltflasker.

Vi tilbyder vinreoler med kryds/diamant, reoler til vin med indbygget display, hvor vinene ligger i den helt rigtige udstillingsvinkel, og samtidig kan vi levere smukke vinkasser af massivt egetræ.

Vi har gennem årene løst adskillige opgaver som for eksempel en Champagnereol til hele 250 flasker som en del af en større vinkælder. Vi har leveret vinkældre til private i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Belgien og endda i store vinlande som Tyskland, Frankrig og Spanien.

Sidst men ikke mindst har vi leveret vinreoler til steder som Broholm Slot, Hotel Kolding Fjord og Café Englen i Aarhus samt Restaurant SørenS i Skanderborg og Restaurant MotSyd i Norge.

Se eksempelvis vores vinreoler på Broholm slot

Pas på de billige vinreoler!

Billige vinreoler kan bryde sammen

Her på hjemmesiden kan du se et udvalg af vores vinreoler og udførte opgaver i Danmark og i udlandet. Har du spørgsmål eller forslag, er du meget velkommen til at kontakte os, så sørger vi for at svare og løse netop din opgave.

Tjek desuden forhandlere af vore eksklusive vinreoler

Ps. Hvis du skulle blive fristet af at investere i billige vinreoler, så overvej endnu en gang dit forehavende. Vi har haft kunder, som uheldigvis havde købt nogle billige vinreoler, som desværre brød sammen. Dette har kostet nogle af vore kunder adskillige gode flasker vin, som lå ødelagt på gulvet. Dyrebare dråber gik tabt.

Og hvis du søger inspiration til gode flasker vin, kan du finde mange gode tips og tricks hos Wine Spectator og hos Wine Review Online. Wine Enthusiast er et amerikansk magasin på nettet, som har en række spændende artikler om vine og vinreoler.

Har du specielle ønsker til opbevaring af vin, vil vi gøre alt for at opfylde dem, så lige netop din interesse, din smag og dine vine kommer i fokus. Din vinkælder vil fremstå helt unik og indbydende til dine events og sammenkomster eller bare som en nydelse for dig selv.

Gode vine fortjener flotte omgivelser, hvilket vi hjælper til med igennem vores eksklusive vinreoler, som produceres på danske møbelfabrikker i rent Danish design.